For en "åpning" av sesongen!

Foto: De som var med
Tekst: Anita og Eirik

Med tre dagers varsel ble klubbens medlemmer invitert med på åpningstur i Nevlunghavns vakre skjærgård. Dagen kunne sjelden bli bedre med unntak av at flere hadde fortjent denne turen som oppladning på sesongen.

9 medlemmer jevnt fordelt på entusiastene fra både Larvik og Sandefjord stilte padlekåte på parkeringsplassen på Omre kl. 18.00. Noen hadde padlet seg gjennom vinteren mens andre bakset noe med tørrdraktens utfordringer for første gang i år.

Naturen gav alt på denne vårturen. Sol fra klar himmel, gradestokken viste over 10 varme og flatt hav med tunge nesten umerkelige dønninger som lovet godt utaskjærs. Og vi ble ikke skuffet. Sørsida på Napa gav selv den mest garvede padleren utfordringer som vil bli husket. For den uøvede kunne forestillingen betraktes eller snuses på i trygge omgivelser rundt. Entusiasmen og kommentarene som ble utvekslet om områdene i denne skjærgården må oppleves og ikke gjenfortelles.

Kriker og kroker ble nok en gang utforsket i mangfoldet av øyene rundt Oddaneskjær, Langholmene, Napa, Skarveskjær og Bramskjæra. Plasser som forandres etter vær og vind og kan oppleves om og om igjen.

Så kjære medlemmer, velkommen neste torsdag 23. april kl. 18.00 på Omre.

Padlehilsen Anita og Eirik
Larvik Padleklubb

Hjem | Medlemskap | e-post
(C) 2009 Larvik Padleklubb | vevansvarlig/design Harald Beyer